Wij begrijpen het belang van goede uitvaartzorg

Professionele uitvaartverzorgers

Met bijna een eeuw aan ervaring in uitvaartverzorging begrijpen wij het belang van een persoonlijke benadering en contact tijdens de moeilijke dagen van afscheid.

In de voorbereiding op de uitvaart heb je dagelijks contact met een van onze uitvaartverzorgers, die ook je vaste aanspreekpunt blijft. Deze persoon biedt ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Nabestaanden waarderen deze persoonlijke benadering zeer, en daar zijn wij trots op.

Ronald Tiemes

“Wanneer mensen tot tranen geroerd zijn tijdens het afscheid is mijn missie volbracht.”

Maak kennis
Uitvaartverzorger Ronald Tiemes is een uitvaart aan het begeleiden
Uitvaartverzorger Linda van Altena bij een uitvaart in de Wissel te Dronten

Linda van Altena

“Op de golven van verdriet neem ik je graag veilig naast me aan boord.”

Maak kennis

Erwin Livestro

“Even langszij mogen komen in zo'n kwetsbare periode is een grote eer.”

Maak kennis
Uitvaartverzorger Erwin Livestro is een begrafenis aan het begeleiden
Uitvaartverzorger Hans Becker verzorgt je uitvaart in Biddinghuizen of Zeewolde

Hans Becker

“Wederzijds respect is de sleutel voor een passend afscheid, in elke situatie!”

Maak kennis
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

“Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben wij gehad met Erwin, voor én na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!!”

Louise Verdult

“Linda heeft voor een waardig afscheid gezorgd van onze vader en opa. Toen bleek dat er geen geld was voor een uitvaart, heeft ze mooie oplossingen geboden waardoor we toch afscheid konden nemen. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor ook waardig en memorabel afscheid na een heftig ziekbed.”

Melissa van Donk

“Linda heeft ons een mooi en waardig afscheid geven van onze vader/schoonvader en opa. Bij zijn afscheid heeft Linda creatieve oplossingen gezocht om dit moment speciaal te maken. Heel erg bedankt hiervoor! Ook het contact met jullie bedrijf is altijd liefdevol en met respect gegaan. Alle vragen konden gesteld worden en er werd door jullie mee gedacht aan oplossingen. Ik kan jullie zeer aanraden voor eenieder die een waardig afscheid wil voor een dierbare.”

Saroma Frome