Jouw uitvaart in goede handen

Uitvaart regelen

Linda van Altena loopt voor de staatsiewagen uit

Uitvaart stapsgewijs regelen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Een uitvaart regelen kan daarom overweldigend zijn, vooral met praktische zaken zoals verzekeringen en budgettering. Op deze pagina lees je hoe Noach Uitvaartzorg kan helpen bij het regelen van een persoonlijke uitvaart, van volledige ontzorging tot een hulplijn.

Linda van Altena begeleidt een begrafenis in Dronten

Praktisch advies

Wil je alvast meer weten over het regelen van een uitvaart? Raadpleeg onze checklist bij overlijden. Dit stappenplan biedt houvast in een moeilijke tijd.

Wil je liever direct iemand spreken? Bel ons dan gerust, of vraag gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarin je je uitvaartwensen kunt bespreken.

Zelf regelen of volledig laten ontzorgen?

Bij Noach Uitvaartzorg heb je de vrijheid om te kiezen wat bij je past. Of je nu volledig ontzorgd wilt worden of zelf de uitvaart wilt regelen, wij helpen je graag.

Neem contact op

Onze checklist bij overlijden

Om je te helpen, hebben we een duidelijke checklist bij overlijden opgesteld. Gebruik onze checklist als gids in deze moeilijke tijd.

Bekijk checklist

Wat kost een uitvaart bij Noach Uitvaartzorg?

Cremeren is goedkoper dan begraven, en een dienst op locatie kost meer dan in ons uitvaartcentrum. We bespreken graag je wensen en stellen een budget voor je op.

Uitvaartmogelijkheden

Alle uitvaartverzorgers hebben het keurmerk dementievriendelijk

Dementievriendelijk

Door de vergrijzing is het aantal mensen met dementie vervijfvoudigd. Dit aantal zal de komende jaren aanzienlijk blijven stijgen.

Lees meer
Ook het leven vieren kan bij een uitvaart - zoals hier bij een bourgondische uitvaart

Bourgondische uitvaart

Nabestaanden vragen soms of het mogelijk is om het leven van de overledene te vieren in plaats van alleen te rouwen.

Lees meer
Elke uitvaart is bij ons een duurzame uitvaart - zoals bij deze uitvaart op een natuurbegraafplaats

Duurzame uitvaart

Steeds meer mensen maken duurzame keuzes in het leven, maar velen zijn nog onbekend met de mogelijkheden voor een duurzame uitvaart.

Lees meer

Populaire uitvaartlocaties

Uitvaartcentrum de Wissel in Dronten

De Wissel

In ons eigen, eigentijdse en betrouwbare centrum in Dronten creëren we een serene omgeving voor persoonlijke en betekenisvolle uitvaarten. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, met zorg en aandacht voor jouw wensen en behoeften.

Ontdek meer
Crematorium en begraafplaats Ölandhorst in Lelystad

Ölandhorst

Ons crematorium en uitvaartcentrum bieden sfeervolle ruimtes met uitzicht op het groen, waardoor een persoonlijk en respectvol afscheid mogelijk is. Ons toegewijde team staat klaar om al je wensen te bespreken en je te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Ontdek meer
Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle

Kranenburg

Welkom bij Uitvaartcentrum Kranenburg. Ons moderne centrum biedt een serene omgeving voor afscheid en herdenking. Met persoonlijke aandacht en uitgebreide faciliteiten, staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie de Waterlely in Natuurpark Lelystad

De Waterlely

Welkom bij De Waterlely in Lelystad. Gelegen in het Natuurpark Lelystad, biedt ons prachtige glazen paviljoen een adembenemend uitzicht op de natuur. Het is ideaal ingericht voor uitvaarten.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie paviljoen de Verbeelding in Zeewolde

De Verbeelding

Welkom bij De Verbeelding in Zeewolde. Onze unieke locatie, omringd door prachtige natuur en water, biedt een inspirerende omgeving voor kunst, cultuur, evenementen en uitvaarten.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie Evangelische kerk de Pijler in Lelystad

De Pijler

Welkom bij De Pijler in Lelystad. Onze kerk is een plek waar iedereen welkom is en ertoe doet. We bieden inspirerende samenkomsten, cursussen en een warme gemeenschap.

Ontdek meer
Begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust in Zeist

Zeister Bosrust

Onze serene begraafplaats en crematorium bieden diverse faciliteiten, waaronder urnentuinen, een verstrooiingsveld en een moderne aula voor uitvaartplechtigheden. We streven ernaar om een rustige en respectvolle omgeving te bieden voor het afscheid.

Ontdek meer
Begraafplaats Heidehof in Ugchelen

Heidehof

Welkom bij begraafplaats Heidehof in Apeldoorn. Onze begraafplaats biedt een serene omgeving met zowel historische als moderne elementen. Wij staan in dit mooie uitvaartcentrum voor je klaar, zodat je op een respectvolle manier afscheid kunt nemen van je dierbaren.

Ontdek meer
Begraafplaats en crematorium de Nieuwe Ooster in Amsterdam

Nieuwe Ooster

Ons groene en monumentale gedenkpark biedt uitgebreide faciliteiten voor begrafenis- en crematieplechtigheden, rouwbezoek en condoleances. We hechten veel waarde aan het respectvol omgaan met persoonlijke wensen en streven naar duurzame vernieuwing.

Ontdek meer