De beste zorg op de mooiste locaties

Uitvaartlocaties

Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle
Begraafplaats en crematorium Ölandhorst te Lelystad
Uitvaartcentrum de Wissel

Van een opbaring tot een volledige dienst

Je kunt altijd terecht bij een van de aangesloten uitvaartlocaties. Of je nu een ruimte zoekt voor een opbaring of alleen de dienst in een uitvaartcentrum wilt laten verzorgen.

De uitvaartcentra waarmee wij samenwerken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Mocht er iets ontbreken, dan zorgen onze medewerkers daar graag voor. Lees hieronder meer over enkele gewilde locaties, zoals de Wissel in Dronten.

Uitvaartcentrum de Wissel in Dronten

De Wissel

In ons eigen, eigentijdse en betrouwbare centrum in Dronten creëren we een serene omgeving voor persoonlijke en betekenisvolle uitvaarten. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, met zorg en aandacht voor jouw wensen en behoeften.

Ontdek meer
Crematorium en begraafplaats Ölandhorst in Lelystad

Ölandhorst

Ons crematorium en uitvaartcentrum bieden sfeervolle ruimtes met uitzicht op het groen, waardoor een persoonlijk en respectvol afscheid mogelijk is. Ons toegewijde team staat klaar om al je wensen te bespreken en je te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Ontdek meer
Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle

Kranenburg

Welkom bij Uitvaartcentrum Kranenburg. Ons moderne centrum biedt een serene omgeving voor afscheid en herdenking. Met persoonlijke aandacht en uitgebreide faciliteiten, staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie de Waterlely in Natuurpark Lelystad

De Waterlely

Welkom bij De Waterlely in Lelystad. Gelegen in het Natuurpark Lelystad, biedt ons prachtige glazen paviljoen een adembenemend uitzicht op de natuur. Het is ideaal ingericht voor uitvaarten.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie paviljoen de Verbeelding in Zeewolde

De Verbeelding

Welkom bij De Verbeelding in Zeewolde. Onze unieke locatie, omringd door prachtige natuur en water, biedt een inspirerende omgeving voor kunst, cultuur, evenementen en uitvaarten.

Ontdek meer
Uitvaartlocatie Evangelische kerk de Pijler in Lelystad

De Pijler

Welkom bij De Pijler in Lelystad. Onze kerk is een plek waar iedereen welkom is en ertoe doet. We bieden inspirerende samenkomsten, cursussen en een warme gemeenschap.

Ontdek meer
Begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust in Zeist

Zeister Bosrust

Onze serene begraafplaats en crematorium bieden diverse faciliteiten, waaronder urnentuinen, een verstrooiingsveld en een moderne aula voor uitvaartplechtigheden. We streven ernaar om een rustige en respectvolle omgeving te bieden voor het afscheid.

Ontdek meer
Begraafplaats Heidehof in Ugchelen

Heidehof

Welkom bij begraafplaats Heidehof in Apeldoorn. Onze begraafplaats biedt een serene omgeving met zowel historische als moderne elementen. Wij staan in dit mooie uitvaartcentrum voor je klaar, zodat je op een respectvolle manier afscheid kunt nemen van je dierbaren.

Ontdek meer
Begraafplaats en crematorium de Nieuwe Ooster in Amsterdam

Nieuwe Ooster

Ons groene en monumentale gedenkpark biedt uitgebreide faciliteiten voor begrafenis- en crematieplechtigheden, rouwbezoek en condoleances. We hechten veel waarde aan het respectvol omgaan met persoonlijke wensen en streven naar duurzame vernieuwing.

Ontdek meer