Uitvaartverzorger

Erwin Livestro

Uitvaartverzorger Erwin Livestro is een uitvaart aan het begeleiden

Uitvaartverzorger Erwin Livestro

Expert op het gebied van kerkelijke uitvaarten.

Waar ik vanuit mijn eigen jeugd waarde hecht aan bepaalde normen en waarden geef ik dat ook graag door aan de families die ik mag begeleiden. Op het gebied van Christelijke/Evangelische uitvaarten is mij niets te dol. De gebruiken in een dienst, de manier van denken en vooral de vorm van steun die gezinnen nodig hebben heb ik te bieden.

Uitvaartverzorger Erwin Livestro en zijn familie

Contact met de kerk

Ook is het zo dat er altijd veel contact is met de kerk, voorganger en ouderlingen van dienst. Dat is heel prettig, want zo kun je samen om de familie en gemeente heen gaan staan en ze tot een hand en een voet zijn.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Expertises van Erwin Livestro

Met een muzikale uitvaart kun je de crematie of begrafenis nog persoonlijker maken zoals op de foto met vader en dochter op de piano

Dementievriendelijk

Door de vergrijzing is het aantal mensen met dementie vervijfvoudigd. Dit aantal zal de komende jaren aanzienlijk blijven stijgen.

Lees meer
Wij verzorgen graag je christelijke uitvaart, zoals in dit geval in een klassieke kerk

Christelijke uitvaart

Bij een christelijke uitvaart staat geloof centraal. Tradities zoals gebeden en lezingen bieden troost, terwijl muziek de hoop op een leven na de dood benadrukt.

Lees meer
Bij een traditionele uitvaart worden vaak kistdragers ingezet met klassieke kleding

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen in een gebedshuis of aula van een begraafplaats, crematorium of uitvaartcentrum, vaak met sprekers, muziek en soms foto- of filmpresentaties.

Lees meer