Ook na de uitvaart in goede handen

Nazorg overlijden

Nazorg na de uitvaart met behulp van Linda van Altena

Wij zijn er ook na de uitvaart

Het werk van de uitvaartverzorger stopt niet na de uitvaart. Zorg voor nabestaanden is juist dan erg belangrijk. Nazorg omvat een gesprek met nabestaanden om te inventariseren of er hulpvragen zijn waarbij de uitvaartverzorger kan ondersteunen. Dit kan gaan over de afwikkeling van de nalatenschap of het rouwproces.

Uitvaartverzorger Linda van Altena samen met de weduwe na de uitvaart

Rouw verwerken

Veel nabestaanden vinden pas ruimte voor rouwverwerking na de drukte van de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers en verlies- en rouwtherapeuten staan dan voor je klaar

Omgaan met rouw

Noach Uitvaartzorg werkt nauw samen met verlies- en rouwtherapeuten om nabestaanden goed te begeleiden. Onze vaste partner benadrukt dat iedereen anders omgaat met rouw en rouwverwerking. Hoewel er verschillende fasen van rouw zijn, is er geen vaste volgorde of eindtijd. Lees hier meer over de inzichten in omgaan met verlies en rouw, en wanneer het verstandig kan zijn om begeleiding te zoeken.

Lees meer

Bijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk om mensen goed voor te lichten over overlijden en rouw. We verzorgen regelmatig voorlichtingen en lezingen voor organisaties en particulieren over postmortale zorg, uitvaartwensen en verschillende afscheidmogelijkheden. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten om overleden dierbaren te herdenken, zoals herinneringsconcerten en activiteiten rond Allerzielen.

Contact opnemen

Blijvende herinneringen

Steeds meer mensen kiezen voor een blijvende herinnering om hun overleden dierbare dichtbij te houden. Een van de mogelijkheden zijn gedenksieraden. Dit kan een sieraad met as of een vingerafdruk van je dierbare zijn, maar ook het samenvoegen van trouwringen na een overlijden. Het dragen van zo’n persoonlijk sieraad kan troost bieden tijdens het rouwproces. Download hieronder onze folder..

Contact opnemen