Ervaringen van klanten

Hoe worden wij ervaren?

Onze uitvaartverzorgers zijn pas tevreden als jij dat bent. Heb je een positieve ervaring gehad met ons, een specifieke medewerker, de rouwkaart, locatie, of catering? We horen het graag en waarderen je feedback zeer. Je kunt je ervaring ook anoniem delen.

Waardering: 10

Linda heeft voor een waardig afscheid gezorgd van onze vader en opa. Toen bleek dat er geen geld was voor een uitvaart, heeft ze mooie oplossingen geboden waardoor we toch afscheid konden nemen. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor ook waardig en memorabel afscheid na een heftig ziekbed.

Melissa van Donk

Waardering: 10

Op 30 April 2024 een heel mooi, persoonlijk en fijn afscheid kunnen nemen van onze dochter en zusje. Door de fijne en persoonlijke begeleiding  van Linda hebben we het afscheid zorgeloos en met een prettig gevoel ervaren. Bedankt voor de goede zorgen. Begraafplaats de "Wissel" is ook een mooie, goed onderhouden locatie waar wij regelmatig in alle rust kunnen herdenken.

Dennis Heij

Waardering: 10

Mijn vader is op 14 april overleden en werden hierin begeleid door Erwin. Alleen maar lof voor deze lieve, warme en zorgzame man. Hij heeft ondanks de moeilijke situatie waar wij in zaten, mijn vader een waardig afscheid gegeven. Vanaf de kennismaking tot aan de begrafenis hebben wij ons enorm gesteund en vooral gehoord gevoeld. Alles is tot in de puntjes verzorgd, vol respect.

Daniela Bonnet

Waardering: 10

Linda heeft ons een mooi en waardig afscheid geven van onze vader/schoonvader en opa. Bij zijn afscheid heeft Linda creatieve oplossingen gezocht om dit moment speciaal te maken. Heel erg bedankt hiervoor! Ook het contact met jullie bedrijf is altijd liefdevol en met respect gegaan. Alle vragen konden gesteld worden en er werd door jullie mee gedacht aan oplossingen. Ik kan jullie zeer aanraden voor eenieder die een waardig afscheid wil voor een dierbare.

Sarina Frome

Waardering: 10

Ondanks dat mijn moeder 90 jaar was wilde zij geen traditionele uitvaart. Een warm afscheid vanuit huis met haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, neven en nichten was veel meer haar stijl. Aan het eind van een prachtig leven uitgezwaaid worden door haar familie waar ze heel veel van houdt en die heel veel van haar houden. Geen probleem voor Erwin!  Ik regel het komt goed zei hij. Wat een prachtig afscheid! Helemaal zoals besproken. Met wat een liefde en aandacht heeft Erwin deze dag onvergetelijk gemaakt.

Judet Spek

Waardering: 10

Vol dankbaarheid kijken wij terug op de dagen rondom het overlijden van onze vader.  Wij zijn als familie heel erg blij met Erwin en zijn team.  Wat een lieve mensen! Erwin heeft zich vol liefde en toewijding ingezet om alles te regelen en mee te denken.Je merkt dat hij een oprecht hart heeft voor de mensen en hun verdriet. Dankzij Erwin hebben we een mooi en waardig afscheid gehad van onze vader en man.Ineke en Dita en onze moeder Wolly

Dita Komduur

Waardering: 10

Linda heeft ons superfijn begeleid en geholpen met de uitvaart van onze stilgeboren zoontje. Het was heel intens allemaal. Zij wist wat we nodig hadden en waar onze behoeftes en wensen waren. Zij begreep ons vanuit haar hart en leefde met ons mee. Wij zouden haar zeker aanraden. Lieve zorgzame en begripvolle vrouw die voor je klaarstaat. Bedankt nogmaals! Wij zullen dit nooit vergeten.

S.W.

Waardering: 10

Vandaag hebben wij een uitvaart bijgewoond van een dochtertje van onze vrienden. De uitvaart werd goed verzorgd, de dienst was goed voorbereid en er werd met duidelijk uitleg verteld wat er werd verwacht van de gasten. Ook dat er op bepaalde manier rekening werd gehouden met de rouwende ouders en broers. Ook was er een goed verzorgde lunch geregeld. Noach uitvaartzorg is zeker aan te raden!

Remko Willemsen

Waardering: 10

Vol dankbaarheid kijken wij terug op de dagen rondom het overlijden van onze vader.  Wij zijn als familie heel erg blij met Erwin en zijn team.  Wat een lieve mensen! Erwin heeft zich vol liefde en toewijding ingezet om alles te regelen en mee te denken.Je merkt dat hij een oprecht hart heeft voor de mensen en hun verdriet. Dankzij Erwin hebben we een mooi en waardig afscheid gehad van onze vader en man.Ineke en Dita en onze moeder Wolly

Dita Komduur

Waardering: 10

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben wij gehad met Erwin, voor én na het overlijden van mijn vader.  Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld !

Louise Verdult

Waardering: 10

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle  wijze en  betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.

Dirk Visser

Waardering: 10

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde. Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg. Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak. Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Waardering: 10

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Waardering: 10

Helaas is ons zoontje Sem veel te vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren... Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in het kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen.  We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben. We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Waardering: 10

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terechtgekomen die mij, het gezin, maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Waardering: 10

We hebben een fijne en flexibele begeleiding gehad. Alles verliep zoals besproken.We zijn zeer tevreden. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede zorgen.

Angela Sipahelut

Waardering: 10

De vervelendste periode van ons leven wisten ze toch heel bijzonder en uniek voor ons te maken. Wij zijn Noach Uitvaartzorg erg dankbaar voor de betrokkenheid en specialisme!

K. Jansen

Waardering: 10

Wil je aan een verdrietige gebeurtenis een positief gevoel overhouden dan moet je bij Noach uitvaartzorg zijn. Erwin, Wendy, Bjorn en Mirjam en degene achter de schermen, bedankt. De rust, het respect en geduld heeft ons heel goed gedaan. We hadden een zeer persoonlijke crematie en jullie gingen daar in mee en begrepen ook hoe belangrijk dat voor ons  was. Namens de kinderen, aanhang en kleinkinderen heel hartelijk bedankt

Hanneke Wagemans

Waardering: 10

Noach Uitvaartzorg... Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier.  Vooral Linda van Altena, weet rust te creëren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld..... En met de grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak... Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Waardering: 10

Bjorn en Linda hebben de uitvaart van onze moeder recent geregeld. Ze luisteren goed naar de wensen van de nabestaanden en proberen ook een goed beeld te krijgen wie de overleden persoon was. Ze denken met je mee, zoals de rouwkaart, tot aan de bloemen, het vervoer, en de uitvaart zelf, ook regelen zij de muziek alles tot in de puntjes verzorgd. Het is een klein familiebedrijf wat ons erg aantrok, was hun persoonlijke benadering. Ik zou hun zeker aanbevelen.

Diana Menning

Waardering: 10

Hey Linda. Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag supergoed gedaan hebt. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest. De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Familie de Vries

Waardering: 10

Erwin heeft de begrafenis van mijn oma en van me vader recent geregeld. Ik kan me geen betere uitvaartverzorger bedenken. Er wordt tot in de puntjes mee gedacht. Erwin en de rest van het team heel erg bedankt daar voor. Jullie verdienen 5 ster

Albert Eertink

Waardering: 10

Uitstekende uitvaartzorg! Linda is warm, meelevend, geduldig, meedenkend, en biedt alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt.  Fijn dat er nog mensen bestaan die vanuit hun hart hun beroep gemaakt hebben. Juist in een uiterst verdrietige periode voelt dit als een warm bad.

Marion Liewes

Waardering: 10

Hele fijne mensen die heel goed luisteren en alles tot in de kleine puntjes regelen wij als familie hebben in korte tijd 3 maal hun hulp, maar ook vooral hun liefde mogen meemaken na het overlijden van onze dierbaren.

Marijke Steeg

Waardering: 10

Hele vriendelijke mensen, de uitvaart werd tot in de puntjes goed geregeld, weinig waar we ons zorgen over hoefde te maken. Aanpassingen op het laatste moment waren geen enkel probleem, alles werd uitgelegd en heel veel duidelijke keuzes. Al met al zijn wij ontzettend blij met het team van Noach Uitvaartzorg!

Kyra Huisman

Waardering: 10

Het was een prettige samenwerking, er wordt goed naar je geluisterd. Het was anders gelopen dan in eerste instantie gepland was en de veranderingen zijn door Erwin en het team heel goed opgepakt.Niets anders dan een dikke pluim.

Soraya Lahr

Waardering: 10

Een hele fijne organisatie die rust brengt bij de nabestaanden in een toch al zo'n heftige tijd. Ze denken met je mee en geven de nabestaanden ook de ruimte om er een mooie uitvaart van te maken!

Ghislaine Diersman

Waardering: 10

Denkt mee, doet veel, deelt ervaringen, luistert naar jou wensen, is een serieus bedrijf met ruimte voor een lach en een traan. Ik, wij, gaan zeker (hoop dat het nog heel lang duurt) weer met dit familiebedrijf in zee.

Marcel Kokkelkoren

Waardering: 10

Bij deze willen we Erwin bedanken voor de uitvaart van m'n vader..ik had voor deze prijs niet veel verwacht maar wat is alles waardig en super verlopen ..dit zijn echt mensen die hart voor hun vak hebben...Erwin en je team super bedankt man je had het niet beter kunnen doen...hulde

John

Waardering: 10

Noach Uitvaartzorg heeft de Uitvaart van mijn vader geheel naar de wens van mijn vader geregeld. Wij als familie hebben heel veel steun gehad aan Noach Uitvaartzorg.

Jurian Stel

Waardering: 10

Ik heb nog nooit zulke lieve, betrokken mensen ontmoet. Zeer professioneel, empathisch en persoonlijk. Ondanks het verlies, een prachtig afscheid mogen ervaren. Heel erg bedankt daarvoor!

Annemarie Langeveld

Waardering: 10

Wat een toppers bij Noach.Ze hebben ons gesteund en geholpen met alles en van een verdrietige dag, een dag gemaakt die we willen onthouden, met een traan en een lach.Alles in overleg en alles tot in de puntjes verzorgd.Dank je wel Toppers

Nancy Rompa

Waardering: 10

Dit zijn ongelofelijke vriendelijke zorgzame mensen die de uitvaart van mijn man en vader en opa voortreffelijk gedaan hebben ze staan je bij met raad en daad en denken met je mee uitvaartzorg Noach dank je wel jullie zijn toppers

Marja Stel

Waardering: 10

Wij hebben deze uitvaartzorg als persoonlijk en zorgvuldig ervaren. Alles is gegaan zoals wij het wilden en is afgesproken. Een steun in een moeilijke tijd.

Mieke den Oude

Waardering: 10

Erwin & Wendy &  Bjorn & Mirjam hartstikke bedankt voor deze complete uitvaart het was op en top verzorgd. Namens de familie Martens

Johan Greiving

Waardering: 10

Ik verloor mijn zoon eind juni 2021 en de steun, aandacht en service die ik en mijn partner kregen was onbeschrijfelijk. Ze kwamen ondanks de afstand bij mij thuis en konden voor een zeer betaalbaar budget een mooie uitvaart regelen voor mijn prins.

Djamali Dollison