Uitvaartverzorger

Ronald Tiemes

Uitvaartverzorger Ronald Tiemes toespraak tijdens een uitvaart

Uitvaartverzorger Ronald Tiemes

Expert op het gebied van uitdagende familiebanden tijdens afscheid nemen.

In mijn vak zijn verstoorde familiebanden eerder een regel dan een uitzondering. Het samenbrengen van mensen in emotie is een kunst en door mijn jarenlange ervaring en mensenkennis mag ik wel zeggen dat deze uitdaging mij op het lijf geschreven is. Uitvaarten op die wijze vormgeven dat eenieder zich gehoord en gezien voelt zonder elkaar te kwetsen is heel mooi.

Ronald Tiemes loopt voor de staatiewagen uit

Missie geslaagd

Als ik tijdens een afscheid het gezin schouder aan schouder om de kist heen zie staan dan is mijn missie geslaagd. Een uitvaart is immers een  laatste moment van samen zijn die je nooit over kunt doen en waarin je je roots niet aan de kant kunt zetten.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Expertises van Ronald Tiemes

Met een muzikale uitvaart kun je de crematie of begrafenis nog persoonlijker maken zoals op de foto met vader en dochter op de piano

Muzikale uitvaart

Muziek speelt vaak een belangrijke rol bij een uitvaart. Er wordt gekozen voor muziek die bij de overledene past en die bepaalde gevoelens kan oproepen.

Lees meer
Wij verzorgen graag je christelijke uitvaart, zoals in dit geval in een klassieke kerk

Christelijke uitvaart

Bij een christelijke uitvaart staat geloof centraal. Tradities zoals gebeden en lezingen bieden troost, terwijl muziek de hoop op een leven na de dood benadrukt.

Lees meer
Bij een traditionele uitvaart worden vaak kistdragers ingezet met klassieke kleding

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen in een gebedshuis of aula van een begraafplaats, crematorium of uitvaartcentrum, vaak met sprekers, muziek en soms foto- of filmpresentaties.

Lees meer