Uitvaartverzorger

Hans Becker

Uitvaartverzorger Hans Becker

Uitvaartverzorger Hans Becker

Expert in muzikale, traditionele & bourgondische uitvaarten.
‍‍

Een uitvaart is een van de persoonlijkste momenten in het leven. Daarom wil ik graag iets over mijn achtergrond met je delen. Sinds 2016 werk ik als uitvaartbegeleider in Flevoland, maar ik woon al sinds 1993 in Biddinghuizen. Hier zijn mijn twee dochters opgegroeid en voel ik me thuis.

Uitvaartverzorger Erwin Livestro en zijn familie

Liefdevol en oprecht

In 2011 verloor ik mijn lieve echtgenote Jacqueline. Toen heb ik persoonlijk ervaren hoe waardevol het is om door iemand bijgestaan te worden die niet alleen professioneel is, maar ook liefdevol, oprecht en integer. Deze persoonlijke ervaring helpt mij om jou de beste uitvaartzorg te bieden. Van mens tot mens.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Expertises van Hans Becker

Met een muzikale uitvaart kun je de crematie of begrafenis nog persoonlijker maken zoals op de foto met vader en dochter op de piano

Muzikale uitvaart

Muziek speelt vaak een belangrijke rol bij een uitvaart. Er wordt gekozen voor muziek die bij de overledene past en die bepaalde gevoelens kan oproepen.

Lees meer
Het leven vieren van de overledene kan ook, vaak met bourgondische maaltijden

Bourgondische uitvaart

Nabestaanden vragen soms of het mogelijk is om het leven van de overledene te vieren in plaats van alleen te rouwen.

Lees meer
Bij een traditionele uitvaart worden vaak kistdragers ingezet met klassieke kleding

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen in een gebedshuis of aula van een begraafplaats, crematorium of uitvaartcentrum, vaak met sprekers, muziek en soms foto- of filmpresentaties.

Lees meer