Een boekje over jou, voor als je er niet meer bent

Boekje aanvragen

Moeder en dochter maken een selfie

Wat laat jij na aan jouw dierbaren?

Wat je achterlaat voor je dierbaren is heel persoonlijk. Naast materiële zaken wil je misschien ook iets anders nalaten, iets waarin liefde en herinneringen voortleven.

Oma drinkt een kopje koffie met haar dochter in een restaurant

Mooiste momenten

Omarm de mooie momenten in je leven en schrijf ze op voor later. Zo geef je jouw gedachten en herinneringen meer betekenis voor je dierbaren. Bij Noach Uitvaartzorg helpen we je graag om dit proces vorm te geven, zodat je nalatenschap een blijvende bron van troost en herinnering kan zijn.

Jouw verhaal, jouw boekje

Als je weet wat je wilt delen, waar leg je dit dan vast? Het boekje "Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou" van Noach Uitvaartzorg biedt je de mogelijkheid om je mooiste momenten en herinneringen vast te leggen. Vertel over je dierbaarste herinneringen, je beste grap of andere momenten die jou definiëren.

Jouw verhaal

In dit boekje kun je naast je verhaal ook je wensen rondom je afscheid opschrijven. Het afscheid is immers de laatste levendige herinnering voor je dierbaren. Hoewel het moeilijk kan zijn om hierover na te denken als een overlijden nog ver weg lijkt, is het toch fijn om alles goed geregeld te hebben voor je naasten. Door de vragen in het boekje te beantwoorden, maak je je wensen kenbaar. Zo komen je herinneringen, ervaringen en wensen samen en vertellen ze jouw verhaal.

Vraag het wensenboekje "Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou" gratis aan door het formulier in te vullen. Dit boekje is een waardevol document vol van jou, bedoeld om je dierbaren een blijvende herinnering en duidelijkheid over je laatste wensen te geven.

Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen. Wij sturen je het digitale wensenboekje zo spoedig mogelijk toe.
Er is iets fout gegaan bij het verzenden, probeer het nogmaals.