Uitvaartverzorger

Linda van Altena

Uitvaartverzorger Linda van Altena

Uitvaartverzorger Linda van Altena

Uitvaart expert op het gebied van kinderuitvaarten en speciale wensen.

Wat mijn werk zo mooi maakt, is werken met mensen die precies voor ogen hebben wat ze willen. Niets is te gek en alles mag en kan. Ik sta immers voor iedereen open, welke wens ook. Vanuit eigen ervaring weet ik waar het over gaat, mijn eigen zoon overleed en daardoor word je met 2 benen op de grond gezet.

Linda van Altena helpt bij een uitvaart

Ik ben altijd mezelf

Ook ik weet altijd precies wat ik wil en aan duidelijkheid is bij mij geen gebrek, what you see is what you get. Meedenken, meelopen, steunen maar bovenal inspringen en zorgen waar nodig, dat is mijn kracht. Ik ben altijd mezelf. Laagdrempelig en altijd met een lach en een traan, ik ben immers ook maar een mens.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Expertises van Linda van Altena

Ook voor grote uitvaarten kun je bij ons terecht, in dit geval in een concertzaal voor 800 genodigden

Grote uitvaart

We verzorgen vaak uitvaarten met veel belangstelling, bijvoorbeeld voor iemand die midden in het leven stond en een druk sociaal leven had.

Lees meer
Een kinderuitvaart is 1 van onze expertises - onze uitvaartverzorgers hebben hier zelf ook mee te maken gehad

Kinderuitvaart

Het verlies van een kind is een van de meest hartverscheurende ervaringen voor een ouder, een afscheid van een mooie droom en gedeelde toekomst.

Lees meer
Samen op een creatieve manier de uitvaart samenstellen

Creatieve uitvaart

In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kan creatieve betrokkenheid prettig zijn. Het voelt nuttig, houdt je bezig, en maakt de uitvaart extra persoonlijk.

Lees meer