Van 100 tot 5000 genodigden

Grote uitvaart

Grote uitvaart met catering

Uitvaarten met veel belangstelling

Het komt regelmatig voor dat we een uitvaart moeten organiseren waarvoor veel belangstelling is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer iemand overlijdt die midden in het leven stond en een druk sociaal leven had. Wat de reden ook is, er komt vaak veel bij een groot afscheid kijken. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om grote groepen mensen te ontvangen, of er kan mediabelangstelling zijn. Dit maakt het extra belangrijk om een uitvaart met veel belangstelling te laten verzorgen door een professionele uitvaartverzorger.

Uitvaartbus voor grote groepen genodigden

Uitvaart op maat

Bij Noach Uitvaartzorg beschikken wij over enkele ervaren uitvaartverzorgers die gespecialiseerd zijn in het organiseren van grote, op maat gemaakte uitvaarten. Bespreek je wensen gerust, ook op korte termijn is er doorgaans veel mogelijk.

Grote uitvaarten

Hier zijn enkele taken die Noach Uitvaartzorg voor je kan verzorgen:

  • Het selecteren van een geschikte locatie.
  • Het inlichten van de burgemeester en politie.
  • Advies geven bij media-aandacht.
  • Het logistieke regelen voor het ontvangen van een grote groep gasten.
Grote uitvaart in de buitenlucht

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.