Het leven vieren van je geliefde

Bourgondische uitvaart

Bourgondische uitvaart

Vier het leven van de overledene

Soms vragen nabestaanden ons of het leven ook gevierd mag worden. Ze willen geen verdrietige verhalen, maar juist een gezellig samenzijn om herinneringen op te halen. Dit was de wens van hun dierbare, en die bourgondische wens willen ze graag vervullen. Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Bij Noach Uitvaartzorg helpen we je graag om een bourgondische uitvaart te organiseren die recht doet aan de wens om het leven te vieren.

Proosten op het leven

Uitvaartlocaties

Een bourgondische uitvaart kan overal worden gehouden. Het favoriete restaurant van je overleden dierbare, zijn of haar favoriete plekje in het nabijgelegen bos, aan het strand. Over het algemeen kunnen we elke wens in vervulling laten gaan. Bespreek het gerust met één van onze uitvaartverzorgers.

Proosten op het leven

Bij een bourgondische uitvaart hoort een uitgebreide koffietafel. Denk aan taart, luxe broodjes, of zelfs een bitterbal en een glas wijn of champagne, zodat je kunt proosten op het leven. In overleg met de locatie van de samenkomst is er veel mogelijk. Ze vervullen graag alle wensen van de overledene en de nabestaanden. Je kunt dit zelf afstemmen met de locatie of wij kunnen daarbij helpen. Of het nu in het crematorium, het lokale café of bij je thuis is, wij zorgen dat je na de uitvaart zorgeloos, persoonlijk en betekenisvol kunt samenkomen.

Verstrekt de locatie van de nazit geen consumpties, dan verzorgen wij graag de catering. Wij werken nauw samen met enkele ervaren cateraars die veel ervaring hebben met cateren bij uitvaarten en de bourgondiër. Onze cateringmogelijkheden vind je in onze brochure.

Persoonlijk afscheid

"Vier het leven" zit niet alleen in het samenzijn met iets lekkers. Ook andere elementen van de uitvaart kunnen dit gevoel versterken. In bourgondische sferen past het bijvoorbeeld goed om tijdens het afscheid naar live muziek te luisteren. Misschien kan een lokale muziekgroep wel het lievelingsnummer van jouw dierbare spelen. En heb je nagedacht over het vervoer op de dag van de uitvaart? Dat kan in een stoet van auto's, maar wij kunnen ook een uitvaartbus regelen. Zo blijft het afscheid informeel en houd je het gevoel van saamhorigheid in stand.

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. Het belangrijkste is om dicht bij het karakter van je dierbare te blijven. Stel jezelf de vraag: Waar had hij of zij van genoten? Wanneer je die vraag meeneemt in je keuzes, zit je altijd goed. Bij Noach Uitvaartzorg helpen we je graag om deze wensen vorm te geven.

Live muziek tijdens de uitvaart

Kennismakingsgesprek aanvragen

Een kennismakingsgesprek geeft je de zekerheid dat jouw afscheid verloopt volgens jouw wensen en biedt een duidelijk overzicht van de kosten. In een periode die vaak door verdriet wordt beheerst, kan dit gesprek steun bieden voor jouw dierbaren. Je kunt ook een dierbare uitnodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.